Bun venit pe Ajuta-ma sa cresc!

Produse pentru ADHD sau pentru tulburarea de deficit de atentie si hiperactivitate

Produse pentru ADHD sau pentru tulburarea de deficit de atentie si hiperactivitate

Sau tulburarea de deficit de atentie si hiperactivitate – este o tulburare neurocomportamentala ce afecteaza in special copiii si care se manifesta prin imposibilitatea ca persoana afectata sa se concentreze pe o sarcina si sa isi controleze impulsurile.

Cateva simptome, asociate, care ar reprezenta un semnal de alarma pentru aceasta tulburare, ar fi reprezentate de: incapacitatea de a urma indicatii simple sau de a duce la bun sfarsit o sarcina, hiperactivitate si comportament inadecvat, tendinta de a uita lucruri, de a vorbi prea mult si de a fi distras cu usurinta de stimulii din mediu. ADHD-ul afecteaza copiii de toate varstele si poate evolua si pe perioada maturitatii.

Diagnosticul se stabileste, de obicei, pana la varsta de 12 ani. ADHD-ul poate implica doar simptome de inatentie ( ADD ), doar simptome de hiperactivitate si impulsivitate comportamentala sau ambele simptome, asociate. Cea mai buna metoda de tratament este cea in care se combina medicamentele cu suportul psihologic,  cu terapia comportamentala si asistarea scolara.


Afişare 1 - 15 din 122 (9 pagini)