Bun venit pe Ajuta-ma sa cresc!

Ark Grabber - duritate scăzută

Ark Grabber - duritate scăzută

Muscat


  • Cod produs: 0027
  • Disponibilitate: 1
  • Pret: 67,00RON


Mestecat

Ark Grabber - duritate scăzută: instrumentul ideal pentru antrenarea forței maxilarului, a mușcatului și mestecatului. Designul său cu buclă îl face ușor de ținut și manevrat de către copil iar lungimea sa îl face numai bun pentru a ajunge și la nivelul molarilor. De asemenea, poate fi folosit, cu succes si în siguranță, ca alternativă pentru copiii care au tendința să bage obiecte sau degetul în gură. 

Ajută la dezvoltarea:

- forței și stabilității maxilarului

-  tonusului muscular la nivel oral

- învâțarea mușcatului și mestecatului pentru copiii care sunt hrăniți cu sondă sau care mănâncă pasat

- stimulării senzoriale la nivel oral

- vorbirii prin stimularea oro-motorie oferită

Varianta magenta, fiind cea mai moale,  este folosită pentru persoanele cu forță scăzută a maxilarului, cu tonus oral scăzut, care sunt la începutul procesului de antrenare a mușcatului și mestecatului. 

Produs realizat în SUA, de către Ark Therapeutic, aprobat medical. Materialul din care este realizat nu conține substanțe toxice, ftalați,PVC, BPA, latex sau plumb. Se poate spăla și la mașina de spălat vase.

Atenție: acest produs nu este o jucărie. Deși este realizat din material sigur și rezistent, în timp, prin folosire, acesta se poate degrada. De aceea se recomandă folosirea sub supravegherea unui adult!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun