Bun venit pe Ajuta-ma sa cresc!

Testimoniale clienti

Testimoniale clienti

Dificultatile de alimentatie sunt din ce in ce mai frecvent intalnite la copil: 25-30% dintre copiii cu dezvoltare normala si pana la 40-80% dintre cei cu intarzieri de dezvoltare. In abordarea acestor probleme se iau in calcul factori medicali si nutritionali dar, in egala masura, si abilitatile fizice legate de hranire sau cele psihice legate de interactiunea pozitiva cu cei din jurul mesei.

Capacitatea copilului de a forma bolusul alimentar, de a mesteca si inghiti in siguranta, de a se autohrani ca si bucuria de a primi mancare de la persoana care il hraneste, de a comunica cu adultii de la masa sunt extrem de importante pentru formarea unui comportament alimentar sanatos.

Multumesc echipei “Ajuta-ma sa cresc” pentru sustinerea in gasirea celor mai bune instrumente privind stimularea oro-motorie si senzoriala cat si pentru seriozitatea, fidelitatea si devotamentul cu care trateaza, de fiecare data, copilul si familia.

Dr Andreea Roxana Manda – medic pediatru, coordonator Centru pentru Dificultati Alimentare la Copii, Regina Maria Floreasca


Pentru ca munca specialistului sa fie rasplatita cu rezultate vizibile si rapide va recomand, cu drag, aceste produse. Usureaza din start munca psihologului iar rezultatele nu intarzie sa apara.

Cristina Badea – psiholog-logoped clinician Logokids


Periuta Z-vibe, spirometrul si Time timer-ul sunt produse nelipsite din sedintele mele de logopedie. Astfel, munca mea a devenit mai eficienta, mai bine organizata si mai distractiva.

Laura Valentina Marciu – logoped