Bun venit pe Ajuta-ma sa cresc!

Despre noi

Despre noi

Suntem o echipa de psihologi cu experienta in terapia copiilor cu nevoi speciale, care intelege ca timpul este o variabila foarte importanta pentru ca acestia sa primeasca o sansa la o viata mai buna.

De aceea, ne-am propus sa  venim in intampinarea clientilor nostrii cu un set de instrumente care sa eficientizeze timpul de lucru necesar dezvoltarii.

Credem ca pentru a trai intr-o societate sanatoasa este nevoie sa respectam diferentele dintre noi si dam o sansa fiecarei persoane la a-si dezvolta potentialul sau unic.

Copiii cu nevoi speciale pot avea o evolutie frumoasa atata timp cat li se permite sa exploreze lumea inconjuratoare prin modalitati adaptate nevoilor lor.

Pentru a usura acest proces, ne dorim sa oferim atat materialele necesare cat si informatiile si ajutorul nostru, bazat pe anii de experienta cu diferite problematici de dezvoltare. Materialele regasite pe site-ul ajutamasacresc.ro sunt atent selectate si folosite de echipa noastra in munca terapeutica.

Credem in puterea terapeutica a jocului si, de aceea, propunem o serie de jucarii dar si de activitati care sa faca din invatare si explorarea mediului un proces mai placut pentru copii.  

„Toti copiii au potential de a deveni copii grozavi. Este datoria noastra sa cream o lume grozava in care acest potential este implinit.”(Stanley Greenspan)