Despre noi

Despre noi

Viziunea noastră

Suntem o echipă de psihologi cu experiență în terapia copiilor cu nevoi speciale, Știm că timpul este o variabilă foarte importantă pentru ca acești copii să primească o șansă la o viață mai bună.
De aceea, ne-am propus să venim în întâmpinarea clienților noștrii cu un set de instrumente care să eficientizeze timpul de lucru necesar dezvoltării. Credem că pentru a trăi într-o societate sănătoasă este nevoie să respectăm diferențele dintre noi și dăm o șansă fiecărei persoane la a-și dezvolta potențialul său unic.
 Copiii cu nevoi speciale pot avea o evoluție frumoasă atâta timp cât li se permite să exploreze lumea înconjurătoare prin modalități adaptate nevoilor lor. Pentru a ușura acest proces, ne dorim să oferim atât materialele necesare cât și informațiile și ajutorul nostru, bazat pe anii de experiență cu diferite dificultăți de dezvoltare.
Materialele regăsite pe site-ul www.ajutamasacresc.ro sunt atent selectate și folosite de echipa noastră în munca terapeutică. Credem în puterea terapeutică a jocului și, de aceea, propunem o serie de jucării dar si de activități care să facă din învățare și explorarea mediului un proces mai plăcut pentru copii.
„Toți copiii au potențial de a deveni copii grozavi. Este datoria noastră să creăm o lume grozavă în care acest potențial este împlinit.”(Stanley Greenspan)

CE FACEM

Cum procedăm?

Înțelegem nevoile:

Prin contactul direct, în cadrul terapeutic, cu copiii, obiectivele lor de dezvoltare si familiile lor.

Selectăm cele mai eficiente produse:

Create de specialiști axați pe dezvoltarea copiilor și dovedite ca având cele mai bune rezultate.

Consiliem terapeuții și părinții:

Ajutăm cu sfaturi personalizate, indicații și workshopuri despre modul în care produsele noastre pot fi folosite pentru dezvoltare.

TESTIMONIALE

Ce spun specialiștii?

Blogul nostru

Ultimele articole

Oferă-i un an din viața ta

Oferă-i un an din viața ta

Părinţi relaxaţi

Părinţi relaxaţi

Acasă
Cont
Coș
Caută